10 Години Подай лапа!

Днес, 18 Май 2020, нашата организирана НЕорганизация Подай лапа! става на цели 10 години! Това е огромно постижение само по себе си, но освен с цифрата сме пораснали много и като екип, дейност и аудитория.


Ние сме един добре организиран екип от хора, които работят за каузите ни - с което помагаме на хората да помагат на животните. Нашата работа е много задкулисна и изцяло онлайн, но е много и е изключително важна. Във всеки един момент имаме около 15+ доброволци, които работят над различни части от дейността ни.

Групите на Подай лапа! са място където ние обичащите животните можем да се свързваме едни с други и да си помагаме в спасяването им. Това беше фокуса в началото и така и си остана фокуса и сърцето на работата ни, 10години по-късно. Сега имаме 3 фейсбук групи, образователен блог и общо взето над 40хиляди членства и следвания в интернет пространството ни. Всеки активист в България знае, че без платформи като Подай лапа! много от ключовите връзки в спасяването на животни било то за хващането им, за техния транспорт до клиники или новите им домове, ветеринарни сметки и тъй нататък - не биха се случили и хиляди животни всяка година няма как да бъдат спасени.


За 10тата ни годишнина смятаме, че освен с годините трябва да растем и с амбициите си и е време да станем регистрирана организация и да започнем да правим проекти и в обществеността.

Затова и на десетия ни рожден ден, ние екипа на Подай лапа! ви каним да отбележим и укрепим работата ни заедно, за да може Подай лапа! да излезе от интернет пространството и да продължим работата си на обществено ниво.

Нека да отбележим следващите си рожденни дни като истинска организация и да внесем и приложим още повече от каузите и целите си в България.


Кампанията ни е готова и очаква вашето внимание и подкрепа тук> линкЧаст от прекрасния ни екип, сегашни и стари доброволци, запознайте се с всички от настоящият ни екип тук


Кампанията ни е готова и очаква вашето внимание и подкрепа тук> линк

1 преглед0 коментари