ЕКИПЪТ

Leah.jpg

Лиса Антонова 

Основател, CEO,
Супервайзър

Лиса е създателката и мениджърът на Подай лапа! основана през 2010г. Тя е израснала с котки и кучета от бебе; къщата ѝ винаги е била пълна с животни, а семейството ѝ винаги я е подкрепяло в спасяването на бездомните и намирането на домове за тях. Лиса е администратор, супервайзър, автор на образователни материали и активист инвестиран в подобрението на живота на животните в България. От години тя живее в Англия, дипломиран психолог е и към момента работи в сферата на образованието. Когато се прибира в България е приемен родител за животни в беда.

Велислава Георгиева.JPG

Велислава Георгиева 

Редактор

Велислава Георгиева е завършила Технически университет София със специалност Телекомуникации. Десет години работи в тази сфера, докато през лятото на 2017 не решава, че трябва да има повече време за каузата, която ѝ е на сърце - помощ за бездомните животни. Винаги е имала щастливи домашни любимци в къщи и най-голямото ѝ желание е това да се случи и с всички озовали се по някаква причина на улицата. Прави го предлагайки приемен дом, финансова помощ, активно разпространение на постове в социалната мрежа и най-вече залавяне на котки за кастрация. Присъединява се към екипа на Подай лапа! през септември 2018 в ролята на редактор.

Виолета Статева.jpg

Виолета Статева 

Модератор

Виолета Статева е отдадена на каузите за бездомните животни, тя често помага за лечението на животни, подкрепя кампании за осиновяване и намаляване популацията на животните в България. Виолета също подпомага в подобряването на условията, в които живеят животните в нейната местност. Тя е доброволец в организации за помощ на животни в нейния град и през май 2018 се присъединява към екипа на Подай лапа!, за да продължи и спомага за каузите и мисията на групите.

Виктория Добрева.jpg

Виктория Добрева

Модератор

Виктория Добрева наскоро се завръща с децата си в България след много години прекарани в Англия, където тя израства и се обогатява много. Към момента си има малко невероятно куче, но планира да осинови и коте. Тя винаги е имала домашни любимци и любовта ѝ към тях е предадена от любимата ѝ баба. Виктория вярва, че за истинска промяна за животните трябва да настъпи промяна в мисленето на хората. Тя се присъединява в екипа на Подай лапа! през ноември 2018 като модератор.

lubomira nikolaeva.jpg

Любомира Николаева

Модератор

Любомира Николаева е завършила медицински университет със специалност Здравен мениджмънт. В нейното семейство винаги е имало животни и е израснала сред много домашни любимци. От четири години тя се занимава със спасяването на бездомни и пострадали животни, и участва в различни проекти и инициативи за защита на животните! Любомира съдейства за организирането на благотворителни кампании и за набиране на средства за пострадали животни. Тя се присъединява към екипа на Подай лапа през Април 2018, за да продължи делото си и подпомага общата кауза!

Светослава Хараламбова.jpg

Светослава Хараламбова

Преводач и Редактор

Светослава Хараламбова обожава животните, от малка расте в компанията на пудели. В момента се радва и на екзотичен домашен любимец – клепоуха зайка. Искрено се вълнува от съдбата на бездомните животни и посвещава голяма част от свободното си време, помагайки на каузата за тяхното спасяване. Завършила е Българска филология в СУ „Св. Климент Охридски“ и работи в рекламна агенция. Вярва, че на улицата ще има по-малко бездомни животни, когато има по-малко безотговорни хора.

Ани Димитрова.png

Ани Димитрова

Графичен дизайнер (социални медии)

Ани Димитрова е компютърен инженер по образование. Завършила е Технически университет Габрово със специалност Компютърни системи и технологии. Понастоящем се занимава с графичен дизайн. Израстнала е покрай всякакви животни и любовта им към тях и е предадена от семейството. Вярва, че проблема с бездомите животни в България, не е проблем само на определни хора, а на цялото общество и за справянето с него е необходимо да се включат всички с каквото могат. Тя се присъедини към екипа на Подай лапа! през ноември 2019.

Катя Петрова bnarp.jpg

Катя Петрова

Редактор

Катя Петрова е лингвист. Завършила е „Актуална българистика“ в Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски“. Работи в сферата на медийния мониторинг. Обича да пише, редактира и освен това гледа две котки, едната от които е без опашка. На 16 юли 2019 г. съчетава редактирането с любовта към котките, като се присъединява към „Подай лапа!“.

Анита Николова.PNG

Анита Николова

Модератор

Анита Николова е завършила гимназия с общ профил. Има високи цели в живота, като една от тях е именно защита на правата на животните и по-добри условия за отглеждането им в приюти. Тя вярва, че за купуване трябват пари, а за осиновяване - сърце, за това има 2 котки и едно куче от порода Любов. Присъединява се към екипа на Подай лапа! през декември 2019 с надежда, че не само по Коледа се случват чудеса.

Радостина Александрова.png

Радостина Александрова

Модератор

Радостина Александрова от малка обожава животните и винаги помага с каквото може. Тя се надява, че манталитета на хората ще се промени и те ще започнат да се отнасят по-отговорно към взимането и стопанисването на животни. Ради е посветена на каузите и цели да може да помогне на колкото се може повече животни, това да помага я прави истински щастлива. През май 2018 тя се присъединява към екипа на Подай лапа като модератор! 

Билян Кирилов.jpg

Билян Кирилов 

Видео монтажист и консултант

Билян Кирилов завършва с операторство и монтаж и към момента се занимава професионално със заснемане и монтажи на видео материали. Той от дълги години живее в Германия и е винаги готов да помогне и услужи с умения и знания на каузи като Подай лапа! Били предоставя ценни съвети за техническата част на заснемане на видеа за групите на Подай лапа!, както и обработва създадените такива.  

Людмила Ангелова.png

Людмила Ангелова 

Модератор

Людмила Ангелова е завършила икономически институт в Скопие. Когато се прибира в България започва работата ѝ като счетоводител и като спасител и защитник на бездомните животни в страната. Людмила обгрижва и лекува животни в нужда, тя им търси надеждни домове както в България така и в чужбина. Не подминава и не се предава пред тежки случаи, тя запретва ръкави и прави всичко по силите си, за да им помогне. През април 2018 Людмила се присъединява към екипа на Подай лапа!, за да може да помага и онлайн.

Никола Савов.jpg

Никола Савов

Модератор

Никола Савов е студент в Холандия, изучаващ електронно инжинерство. Той винаги е имал животинки в къщи, най-вече кучета и морски свинчета. През 2015г той за първи път се сблъсква с тежката и тъжна реалност и съдба на многото бездомни животни в България. Личният му опит го убеждава, че проблемът е много голям и от тогава се посвещава на помагането на животни намиращи се в беда с каквото може. Често това е с парични и материални дарения, транспорт и залавяне. Когато си е в България той често е приемен дом на котета, имащи нужда от спешна помощ. През май 2018 той се присъединява към Подай лапа!, за да спомага каузата и помага дистанционно на животните.

Кристина Христова.jpg

Кристина Христова

Модератор

Кристина Христова работи в сферата на мениджмънт и предприемачеството. Тя намира любовта и нежността, която животните ни дават за ценност. Според нея те ни карат да погледнем вътре в себе си и ни учат на безгранично търпение, те са семейство. Тя се присъединява към екипа на Подай лапа в ролята на модератор и е амбицирана да спомага каузата на платформата и да продължи успешно да оправдава доверието на кучето си.

Росица Талева.jpg

Росица
Талева

Редактор

Росица Талева е завършила българска филология и журналистика в Софийския университет. Работила е като редактор за различни сайтове. Обича животните от малка и в момента живее в дом с четири котки. Присъединява се към екипа през август 2019 г.

lora - snimka.jpg

Лора Касабова

Мениджър на инициативи

Лора Касабова е управленец по образование, творец по призвание .  Рисува дигитално, пише, снима,  редактира, взема интервюта , прави ре-дизайн.  Борец срещу живота в клетка. Участник в  Европейската гражданска инициатива „ ЕND THE CAGE AGE”. В края на месец февруари 2019 Лора се присъединява към екипа на „ Подай Лапа“ като графичен стилист, но през септември 2019 започва да работи над различни инициативи за изкуство, маркетинг и щастливите истории на спасени животни. Тя е безгранично щастлива, че може да помага на каузата и свързаните  с нея  активности , правейки нещата, които обича, в дух на заедност,  обменяйки идеи, мисли, енергия, обединявайки желание и действие с хората от екипа.

%D0%95%D0%BC%D0%BC%D0%B0%20%D0%A2%D0%B0%

Емилия Таскова

Модератор

Емилия Таскова e завършила бизнес администрация с бакалавърска степен от МВБУ Ботевград и по настоящем живее в София. Тя работи от над 15г в маркетингова компания.
От малка обожава животните и се стреми да заразява повече хора около нея с тази си страст. Имала е две кучета, сега има котка-глезла, която й разтапя сърцето всеки ден. В колата винаги има храна за кучета и котки и често спира, за да храни бездомничета. Тя редовно търси домове на бездомни животни и е виртуален осиновител и винаги помага с каквото може. Щастлива и горда е с това, че с колегите й в офиса често правят благотворителни инициативи за приютите с кучетата. Тя се присъединява към екипа и доброволства в Подай лапа! от Май 2019г. 

Team work

Допринасяли в
Миналото

Различни Позиции

Даниела Гайдарова
Маргарита Йовчева
Михаела Папазова

Владимир Михайлов
Камелия Асенова
Янита Филчева
Яна Нейчева
Елиз Георгиева
Ярослава Пекарек
Елиз Георгиева
Алекс Асенов
Красимира Сребърникова
Даниела Герджикова
Нели Генова
Велемира Иванова
Диана Костадинова

Бетина Тихомирова

Мая Недялкова

Александра Димитрова
 

Получавай Новини за Нашата Работа 

“За величието на една нация и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните.” - Махатма Ганди

© 2018 Българска Национална Платформа за Спасяване на Животни: Подай лапа!

© 2018 Bulgarian National Animal Rescue Platform: Give a Paw!