Инициатива "Творци и изкуство" - Кой? Какво? Къде? Кога?



Здравейте, приятели,

Точно в навечерието на Коледа миналата година избрахме да направим прощъпулник на "Творци и изкуство" - една от новите ни инициативи, с която ежемесечно ще разнообразяваме съдържанието на платформата ни.

Питате се какво да очаквате и в какви дози... Гарантираме еднo - ще е пъстро и интересно.

Ще ви представяме животните от друг ъгъл, пречупени през друга призма - тази на творческото вдъхновение, провокиращо към дълбок размисъл и разбира се, действие – част от промяната, която всички ние искаме да видим в света.

Всеки месец ще ви срещаме с хора на изкуството, за които домашните любимци не просто са извървели пътя към сърцето им, а са стигнали дори по-далеч, отвъд, неусетно превръщайки се в муза за красота и вълшебства, вълшебства, „облечени“ в емоция и чиста доброта - съставки, на които ние от екипа на Подай Лапа! искаме просто да дадем криле, предавайки ги нататък...

Художници, илюстратори, поети, писатели, фотографи, музиканти, гримьори, графични дизайнери, толкова многопластови личности приеха да бъдат наши виртуални гости.

Ще застават пред вас без маска, с имената си, с мечтите си, с търсенията си, с копнежите си, с каузите си и не на последно място с творчеството си; творчество, в което главни герои са ТЕ - джафчета, маучета, жребци, писани, кучовци, четириноги души, магнетични опашатковци.


Готови ли сте за поредната среща? Аз лично нямам търпение.

До скоро...

Силен и вдъхновяващ февруари!

Любовта е всичко. Сърцето ви го знае. Обичайте и бъдете обичани!





Искрено Ваша:
                                                                     Лора Касабова
                                                         (Мениджър на инициативи
за "Подай Лапа")

0 comments