10 Години Подай лапа!



Днес, 18 Май 2020, нашата организирана НЕорганизация Подай лапа! става на цели 10 години! Това е огромно постижение само по себе си, но освен с цифрата сме пораснали много и като екип, дейност и аудитория.

Ние сме един добре организиран екип от хора, които работят за каузите ни - с което помагаме на хората да помагат на животните. Нашата работа е много задкулисна и изцяло онлайн, но е много и е изключително важна. Във всеки един момент имаме около 15+ доброволци, които работят над различни части от дейността ни.
Групите на Подай лапа! са място където ние обичащите животните можем да се свързваме едни с други и да си помагаме в спасяването им. Това беше фокуса в началото и така и си остана фокуса и сърцето на работата ни, 10години по-късно. Сега имаме 3 фейсбук групи, образователен блог и общо взето над 40хиляди членства и следвания в интернет пространството ни.
Всеки активист в България знае, че без платформи като Подай лапа! много от ключовите връзки в спасяването на животни било то за хващането им, за техния транспорт до клиники или новите им домове, ветеринарни сметки и тъй нататък - не биха се случили и хиляди животни всяка година няма как да бъдат спасени.

Продължавайте да ни следвате и подкрепяте и за много години!

0 comments