Гласувай и Спечели!


Добре дошли във втората игра с награди на Подай Лапа!. Това състезание има за цел да подпомогне една от изявилите желание организации за защита на животни в България, като дари консумативи на стойност 100 лева! Но това не е всичко. Всеки гласувал получава възможността да участва в томбола с награда изненада за домашния си любимец! 

Как работи?: 
Харесвате си организация, която според вас заслужава да спечели. Попълвате формата дадена най-долу, като ни оставяте информация, за това как можем да се свържем с вас, ако сте победител в томболата.  Всеки има право на един глас, който е анонимен. 

Споделете тази страница с приятелите си, за да помогнете на избраната от вас организация да събере повече гласове и спечели!


Краен срок за гласуване: 14 Декември 2018 (23:59)

Обявяване на победители (НПО и гласуващ):  16 декември 2018



СНЦ "Заедно за животните - България"(Стара Загора)
Дейността на СНЦ "Заедно за животните - България" е свързана основно с овладяване популацията на бездомни животни в Област Стара Загора чрез метода "Кастрирай и върни". Лекуваме и задомяваме тежко пострадали и болни животни. Дълги години насърчаваме доброволчеството в Общински приют за безстопанствени животни в Стара Загора, организираме осиновителски и благотворителни кампании. 
Смятаме, че всички участващи в "състезанието" имат реална нужда от тази награда, всеки от нас я заслужава :)


СНЦ „Сърце за животните” – Бургас е организация от доброволци, която следва трите стъпки в спасяването на котки и кучета – прибиране от улицата, лечение и задомяване.  Поемаме и тежки случаи – трикраки, двукраки, слепи, новородени, прегазени, пребити, с диагноза СПИН.
Нашата кауза са кастрациите като бърз и ефективен начин за решаване на проблема със свръхпопулацията. Бездомните животни в България са много повече, отколкото могат да поемат организациите и доброволците. Работим върху превенцията с цел коренна промяна на положението с бездомните животни – намаляване на популацията чрез кастрации, както и чрез въвеждане на закони  и наредби, заимствани от опита на европейските държави. 

Сдружение „Гласът на животните” – Бургас, осъществява благотворителна и доброволна дейност по осигуряването на средства за защита на животните с всички законосъобразни действия, работа за укрепване на човешкия морал, чрез популяризиране на толерантно и отговорно отношение към животните, развиване на природозащитна етика, способстване за високата информираност по проблемите с животните, овладяване на популацията на безстопанствените кучета и котки. Към момента задълженията ни в клиниките са около 4500лв, а ни предстоят и кастрации и ваксинации, затова всяка помощ ще е от огромна полза. 


Доброволци от Бургас в помощ на бездомни и нуждаещи се котки и кучета. 
Всички случаи се поемат с наши лични средства, подкрепа от дарения, приход от DMS кампания. Строим кризисен център и се надяваме да постигнем скоро тази наша мечта, за да може да поемаме и да се грижим за повече животни. Смисълът от спасяването е хората да помагат по малко, но непрекъснато, да се включат в този процес, защото изхвърлените кученца и кучета са наш общ проблем и дълг след като държавата ни е обърнала гръб и твърди, че няма проблем с бездомните животни. Дължим им помощта си. Дължим им грижата си за тях. Дължим им по-щастлив живот, а не мизерстването и гладуването по улиците.


Зоозащита (София)
В момента имаме поети шест малки котета и майка им, имаме нужда от храна и ваксини за тях.










Защита на животните с всички законосъобразни действия, популяризиране на толерантно  отношение към бездомните животни. Възпитаване на обществото (най-вече децата) в хуманност и отговорност към всички животни. 
Основна дейност - спасяване и обгрижване на сакати кучета и котки и намиране на домове за тях. 
Помощ в общинския приют в гр.Казанлък, като имаме сключен договор с общината за тази дейност, кастрации, ваксинации, изхранване и не на последно място задомяване. Победата не е за нас, тя ще е за животните.


3 comments