Нека разкажем за щастливите истории!

Дълго време убежището ни бе блок, вход,  паважът под една тераса на първия етаж. С Чеси рядко се връщаме към това време, защото спомените горчат и в прекия, и в преносния смисъл. Приютиха ни добряци, хора непарадиращи с власт и положение, а просто човеци, за нас - с главно „Ч“.


Сега сме на припек пак на тераса. Саксиите с пъстроцветни алстромерии на стопанката ни пренасят буквално в друго измерение. Нашият SPA оазис. Благодарение на тях, нашите благодетели, тази тераса е част от нашия дом - местенце, в което намираме не просто храна и подслон, а получаваме безусловна обич и грижа.

Ако познавате стопани като нашите, подслонили поне един наш побратим - поне едно мяуче или джафче в риск, подарявайки му частичка от уюта на дома си, отваряйки  сърцата си, помолете ги да споделят и предават нататък  щастливите истории – като доказателство, че доброто в наши дни не е мираж. То съществува всеки ден, живо е и най-важното - циркулира между теб и мен, между нас. Приятелите ни от Подай Лапа - Осинови Ме! са поели инициативата да го изваждат на светло, събирайки  и споделяйки историите.

Може да им ги оставиш като  коментар под този пост, да им ги пращаш на имейл адрес: bnarp@activist.com. За почитателите на Инстаграм  и Tуитър - на @podailapa

Хора, разказвайте, мотивирайте, вдъхновявайте, „заразявайте” с добро! Не отлагайте! Направете го днес! Не е загубена кауза, а спечелена битка.

Автор: Лора Касабова Редактор: Росица Талева
Стилист: Лиса Антонова

0 comments